PRAVO VRIJEME ZA NOVE ODLUKE

Napokon smo dočekali proljeće i sada možemo sve one negativnosti koje sa sobom donosi manjak vitamina D ostaviti u prošlosti i okrenuti se sadašnjosti. Naglašavam sadašnjosti jer jedino pravilo života trebalo bi biti da shvatimo težinu sadašnjeg trenutka i ne opterećujemo se previše budućnošću te prošlost ostavimo iza sebe. Na nju više ne možemo utjecati.
 
Ne želim da budete jedni od onih s velikim planovima radi kojih ne žive za danas već rade sve kako bi jednoga dana živjeli punim plućima na primjer kada dođu u zasluženu mirovinu (koju mnogi ne dočekaju). Karte života su podijeljene pa živite sada i ovdje za planove i ciljeve koji vam uljepšavaju i ispunjavaju današnji dan.
 
Mnoge od nas pokositi će lagani proljetni umor no nemojte mu dati preveliku važnost već ga preduhitrite s pojačanom količinom vitamina i usmjerite svoje misli na sve lijepo što se događa u prirodi.
 
Priroda se budi, a jednako se događa i sa vama. Vaša kreativnost napokon će zasjati stoga sve ono što vam se nekada činilo nedostižnim sada postaje dostižno i vrijedno trudna.
 
Negativne osobe izbacite iz života i u nove pobijede krenite s onima koji vas podržavaju i vole te ne opterećuju nebitnim stvarima.
 
Razmislite o tome što vas veseli ili što to ne radite a voljeli biste raditi samo da imate malo više slobodnog vremena. Zapišite na papir i ne razmišljajte previše o tome koliko je potrebnoda se ta vaša želja realizira već djelujte. Koliko god vam se činilo nemoguće da tu odluku provedete u dijelo počnite vjerovati da je moguće i na pola puta ste da to i ostvarite.
 
Uz nove odluke o ciljevima i uspjehu obavezno zapišite i još neke predivne odluke kao što su  - od danas ću manje brinuti a više se veseliti sitnicama i uživati tokom dana ili odlučila/odlučio sam odvojiti sat vremena dnevno koje ću provesti čitajući knjigu omiljene autorice u obližnjem parku ili prošetati psa te se zabaviti s vlastitim mislima.
 
Maknite se iz kuće i razveselite ljude iz svoje okoline s osmjehom jer sitnice su potrebne da promijenite dan ali i život sebe i pojedinaca koje srećete kroz život.
 
Ovo je uistinu pravo vrijeme za nove odluke J
 
 

Primjedbe